17.40


FRÅGA! varför i helvete sitter jessica simpson med i juryn i finalen av project runway? hon är fet och.. jag har nog aldrig sett henne i något intressant plagg. usch. jag är har inte heller snygga kläder och är också fet. men ser ni mig sitta och ta plats i tv? NEJ just det!

vet att jag inte skrivit här på tusen år och folk har tjatat och sagt att jag borde komma igång igen men. vi får se. har massa annat för mig. kom häromveckan fram till att jag har blivit en kassabitch. yes you heard right! jag har nästan förvandlats till en sån där surkärring som sitter i kassan på ica och man bara känner på sig att hon har suttit i den där kassastolen i säkert 20 år. jag vill inte bli en sån! men många kunder är jobbiga och dumma i huvudet. det kom in en kund på jobbet häromdagen. för det första kommer hon in med en reklamation kl 19.30 när vi stänger 20.00. för det andra var hon bitter. för det tredje hade hon förväntat sig att hon skulle gå därifrån med en helt ny vara för typ femtonhundra spänn. hon hade ingen som helst förståelse för att vi måsta skicka iväg varan till leverantören och dom måste se om det är hon som haft sönder den eller om den bara var kass liksom. åååh. jag var så jävla sur. men den gången lyckades jag faktiskt hålla minen. kanske för att vi var fyra personal som stod och försökte få henne att fatta läget

meeen. idag har jag varit ledig. dom ville att jag skulle komma in och jobba men jag har haft tusen saker att göra. ska diska och plocka lite här. sen åka in och ta en bira eller något. jobbar imorrn och på söndag så det blir lugna firrar. nu ska jag återgå till finalen av project runway. men tänk! det var en lönnfet och tråkig popstjärna som fick mig att skriva här för första gången på jag vet inte hur länge. jag kanske behöver mer sånt?

RSS 2.0